Willem Holleeder meldt zich vrijwillig op politiebureau Utrecht inzake bedreiging Peter R. de Vries

Willem Holleeder zou op dit moment worden verhoord door de politie Utrecht inzake de doodsbedreiging aan het adres van misdaadverslaggever Peter R. de Vries.

Holleeder zou zich vrijwillig hebben gemeld bij de politie om te vertellen wat er nou precies is gebeurd die bewuste donderdagavond 25 april waar hij Peter R. bedreigd zou hebben met de dood.

De Vries heeft vrijdag 26 april aangifte gedaan van bedreiging door Willem Holleeder nadat deze hem thuis zou hebben opgezocht om één en ander te bespreken. De Vries meldde op zijn twitter dat hij bedreigd was door ‘de Neus’ en dat zijn echtgenote daar getuige van was.

Misdaadjournalist HJK meldde dat aanleiding voor de ruzie/akkefietje de verfilming van de ‘Heineken Ontvoering’ zou zijn.

Eén reactie

  1. peter de vries – vergeet die R erbij svp want dat maakt m belangrijker dan ie is – is een publiciteitshoer die over de ruggen van anderen zijn zakken aan het vullen is en alle aandacht naar zich toe trekt waar hij dat niet of nauwelijks verdient – het is zijn boek niet geweest, hij heeft het slechts opgeschreven , het verhaal van een ander en hij spekt er zijn zakken mee – dan worden mensen boos – meneer de vries is zelf niet zo zuiver op de korrel en dat weet ie zelf ook – nu lopen bleeren dat ie bedreigt wordt terwijl hij gewoon de boel in de zeik loopt te nemen en zelf over lijken gaat om zijn zakken te vullen en zichzelf af te trekken op zijn naam die iedere keer in de media verschijnt. geef die man een enkele reis de ruimte in svp