Zwijgrecht tot de dood en een zakje snoep in Utrecht

Ik beroep me op mijn zwijgrecht tot de dood OUWE! En zo hoort het. Bewijslast ligt bij de politie en/of het OM. Zij zullen moeten bewijzen dat je gereden hebt of iets strafbaars hebt gedaan.

Rustig wachten in je cel en vragen om een advocaat. Nooit trappen in verhalen dat je herkend bent of dat een medeverdachte of iemand anders je erbij gelapt heeft. Gewoon even volhouden, komt alles goed.

4 Reacties op Zwijgrecht tot de dood en een zakje snoep in Utrecht

  1. Ik heb een keer precies het zelfde meegemaakt werd vrij gesproken voor me boete maar voor de EMA cursus civielezaak niet door de hoge raad Ondanks dat ik zelf niet gereden had. Die hebben geen bewijs nodig vertelde ter rechter toen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*