100.000 euro uitgeloofd door Peter R. de Vries Foundation in zaak doodgeschoten vrouw (28) Amsterdam

De Peter R. de Vries Foundation heeft 100.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot oplossing van de zaak rond de in Amsterdam doodgeschoten vrouw, Rosleny Magdalena.

De zaak heeft volgens de organisatie de potentie om opgelost te worden. Met het uitloven van de beloning van 100.000 euro hopen ze iemand over de streep te kunnen trekken en de zaak op te lossen. De familie zit nu al jaren met vragen waarom hun familielid op straat werd doodgeschoten. Begin dit jaar werd nog een verdachte aangehouden maar diegene is inmiddels weer op vrije voeten.

De 28-jarige vrouw werd op 17 november 2016 in Zuidoost op straat onder vuur genomen. Het slachtoffer had net haar dochtertje naar school gebracht en raakte zwaargewond. Kort na de schietpartij is ze bezweken aan haar verwondingen. De politie startte direct een groot onderzoek naar de dodelijke schietpartij. In het programma Opsporing Verzocht heeft de politie meerdere keren een oproep gedaan met de vraag om meer informatie en getuigenverklaringen.