100 jaar cel voor politieagent die vrouw cake liet bakken voor leerlingen met zijn sperma

Een Amerikaanse agent die zijn sperma liet gebruiken in cakebeslag moet 100 jaar de cel in.

Het gaat om de 46-jarige Dennis Perkins uit Louisiana. Hij pleitte schuldig aan 150 verschillende misdaden, waaronder het stoppen van zijn sperma in cakes gebakken door zijn 37-jarige vrouw, een lerares.

De vrouw werd in februari veroordeeld tot 41 jaar gevangenisstraf nadat ze schuldig had gepleit voor haar rol in de bizarre zaak rond de cakes en misbruik van kinderen. Ze heeft een deal gesloten met justitie en getuigenissen afgelegd tegen haar man, de ex-agent.

Perkins, die voor het eerst werd gearresteerd in 2019, zei tegen journalisten toen hij de rechtbank verliet: ‘Ik wil alleen deze verklaring afleggen. Jezus Christus heeft me vergeven en daar ben ik dankbaar voor. Ik hoop en bid dat iedereen die hierdoor getroffen is, ook vergeving en genezing zal vinden door Jezus Christus.’

Volgens bronnen huilde Perkins meerdere keren tijdens de behandeling van de rechtszaak rond ernstig misbruik van kinderen. De rechter was hard en heeft de agent een flinke straf opgelegd. Het gaat om meer dan 100 jaar cel.