Alleen maar 500 euro briefjes! © Crime-Nieuws.nl

1,5 miljoen euro cash gepakt in woning Amsterdam en aanhouding inzake liquidatie

De Amsterdamse politie heeft bij de aanhouding van een verdachte van een liquidatie ruim 1,5 miljoen euro cash aangetroffen en in beslag genomen.

Het gaat om het onderzoek naar de moord op Goran Tasic. Het slachtoffer werd op 15 maart 2018 doodgeschoten in Amsterdam. Hij was net een uurtje eerder geland op Schiphol en is gelijk bij aankomst om het leven gebracht. De recherche heeft na de liquidatie een groot onderzoek ingesteld en onder meer aandacht besteed aan de zaak op televisie.

Dit heeft uiteindelijk geleid naar een verdachte en een woning in Amsterdam Zuid. Agenten hebben het pand geobserveerd en zagen donderdag dat de verdachte in een auto van Amsterdam naar België ging. Vlak over de grens kon hij, een 44-jarige Serviër, worden aangehouden. In de auto lag in een verborgen ruimte een grote som contant geld.

Bij doorzoeking in de woning in Amsterdam Zuid werd een tweede verdachte aangehouden, een 34-jarige Serviër. De politie trof in het pand een grote som cash geld aan. In totaal meer dan 1,5 miljoen euro. De man die in de woning werd gepakt wordt alleen verdacht van betrokkenheid bij drugshandel.