Gisteravond heeft de politie drie mannen gearresteerd nadat er in hun auto 35 kilogram cocaïne was gevonden. In een woning in Rotterdam vonden agenten nog eens 4 kilo harddrugs, dure kleding en kostbare sieraden.

In een lopend onderzoek naar de handel in verdovende middelen werd dinsdag een onderzoek ingesteld aan de Boezemkade in Rotterdam. Daar observeerden agenten hoe drie mannen met grote tassen uit een woning kwamen en in een auto wegreden. Het voertuig werd gevolgd tot aan Amsterdam waar deze aan de kant werd gezet.

In eerste instantie werden bij doorzoeking de tassen niet gevonden. Maar bij verder onderzoek bleken de tassen verstopt te zijn in een speciaal geprepareerde ruimte in de kofferbak. In de tassen bleek ruim 35 kilogram cocaïne te zitten. De drie inzittenden, twee Rotterdammers van 32 en 40 jaar, en een Schiedammer van 36, zijn aangehouden.

Ook de woning aan de Boezemkade waar de mannen vandaan kwamen werd door de politie doorzocht. Op een gegeven moment kwamen uit het pand twee vrouwen naar buiten die volle tassen bij zich hadden. In de tassen bleken dure horloges en kostbare sieraden te zitten. De twee dames van 26 en 31 jaar oud zijn ook gearresteerd.

In de woning zelf werd nog eens 4 kilo harddrugs gevonden. Daarnaast werd een vuurwapen, dure kleding en exclusieve tassen en sieraden aangetroffen. De drugs, het vuurwapen en de aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. De politie zet het onderzoek voort.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl