52 kilo coke en 110 kilo hasjiesj

Dinsdag 13 augustus heeft de politie in Arnhem bij enkele doorzoekingen tientallen kilo’s coke, ruim 100 kilo hasj en een groot geldbedrag aangetroffen en in beslag genomen. Er zijn twee aanhoudingen verricht.

Het Afpakteam van de politie district Gelderland-Midden stelde een onderzoek in naar een 22-jarige Arnhemmer nadat er informatie was binnengekomen over onverklaarbare uitgaven en bezittingen. Dinsdag jongstleden werd overgegaan tot het doorzoeken van enkele panden.

Bij huiszoekingen op meerdere locaties in en rond Arnhem werd ruim 57.000 euro aan contanten aangetroffen en in beslag genomen. Daarnaast trof de politie bij één van de huiszoekingen 52 kilo cocaïne en ruim 110 kilo hasj aan. Dit alles is direct in beslag genomen. De drugs vertegenwoordigen een waarde van om en nabij de 1,5 miljoen euro.

Naar aanleiding van dit onderzoek zijn er twee aanhoudingen verricht. Het gaat om een 22-jarige en een 26-jarige man, beide uit Arnhem. De 22-jarige Arnhemmer wordt verdacht van de handel in drugs en witwassen. De 26-jarige wordt verdacht van witwassen. De politie heeft een nog een derde persoon op het oog maar heeft deze nog niet op kunnen pakken.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie