Andrew Turley die zijn eigen dochter aanbood als slaaf. © Politie VS

60 jaar cel voor vader die eigen dochter (4) aanbood als slaaf om te misbruiken

In de Verenigde Staten is een vader veroordeeld tot 60 jaar celstraf omdat hij zijn dochter aanbood als seksslaaf op Craigslist.

De man, Andrew Turley, uit Wisconsin werd in 2015 gearresteerd nadat hij een advertentie had geplaatst met de tekst: ‘Play with daddy’s little girl’. Tegen undercover agenten vertelde de vader dat twee uur met zijn dochter van vier jaar oud 1000 dollar zou kosten. Hij vertelde wel dat het meisje waarschijnlijk te jong was voor geslachtsgemeenschap maar de rest was allemaal prima.

De 30-jarige Turley vertelde de agenten dat hij het meisje medicatie zou geven om alles makkelijker te laten verlopen. De man maakte een deal met de undercover agenten en liet ze naar de woning van de moeder van het meisje in Houston komen.

Toen hij zijn 1000 dollar had gekregen nam hij de agenten mee naar haar kamer waar het meisje naakt en half bewusteloos onder een deken lag. Op dat moment greep de politie in en werd Turley aangehouden en vastgezet.

De vader zit sindsdien vast op een borgtocht van een half miljoen dollar. De rechter heeft de vader nu in totaal 60 jaar gevangenisstraf opgelegd voor het prostitueren van zijn eigen kind. Hij komt op zijn vroegst over 45 jaar in aanmerking voor mogelijke vrijlating.