Man op klaarlichte dag op straat neergeschoten bij schietpartij

Op straat in Rotterdam is een man neergeschoten bij een schietpartij.

Vanochtend rond 11.20 uur vond er een schietincident plaats op de Robert Baeldestraat in de wijk Kralingen. Hierbij raakte een man gewond. De politie is direct een onderzoek gestart naar het incident.

Tijdens het schietincident op maandagochtend werd een man geraakt door een kogel. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling van zijn verwondingen. De politie is intensief bezig met het onderzoek naar het incident, maar tot op heden heeft dit nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.

De verdachte wordt geschat tussen de 20 en 25 jaar oud, heeft een lengte van ongeveer 1.80 meter en droeg ten tijde van het incident een blauwgrijze bodywarmer of grijze trui en broek. Daarnaast had hij een tasje om zijn heupen. De politie roept getuigen op om zich te melden en informatie te verstrekken die kan bijdragen aan het oplossen van de zaak.

Het onderzoeksteam van de politie zal alle beschikbare informatie grondig analyseren en verder onderzoek verrichten om de identiteit van de verdachte te achterhalen en de omstandigheden van het schietincident te verduidelijken.