© Instagram

Schoten gelost bij vechtpartij grote groep in Rotterdam

De Rotterdamse politie onderzoekt een vechtpartij tussen een grote groep waarbij ook zou zijn geschoten.

Op zondagavond rond 23.30 uur vond er een verontrustend incident plaats op de Prinsenlaan, waarbij een vechtpartij uitbrak en er ook schoten werden gelost. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen en heeft de politie niemand kunnen aanhouden in verband met het incident.

Het meldpunt van de politie ontving een melding over een vechtpartij tussen een grote groep mensen, waarbij ook sprake zou zijn geweest van schoten. Agenten waren snel ter plaatse om de situatie te controleren en hulp te bieden. Tot hun opluchting troffen zij geen gewonden aan.

Na aankomst begon de politie onmiddellijk met een onderzoek naar het incident. Tijdens dit onderzoek werd een kogelhuls aangetroffen op de locatie. De forensische opsporing is ingeschakeld om de kogelhuls veilig te stellen en te onderzoeken als potentieel bewijsmateriaal.

Op dit moment zijn er nog geen verdachten aangehouden in verband met het incident. De politie zet alles op alles om de betrokkenen bij de vechtpartij en het afvuren van het vuurwapen te identificeren. Het onderzoek is in volle gang, waarbij alle beschikbare informatie en mogelijke getuigenverklaringen zorgvuldig worden geanalyseerd.