Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Sterke acetonlucht leidt in Rotterdam naar drugslab en zakken met poeder

Gisteren ontving de politie een melding van een sterke acetonlucht bij een woning in Charlois, wat leidde tot de ontdekking van een drugslab.

De situatie werd onmiddellijk afgegrendeld met behulp van politiehonden en de TPE (Team Parate Eenheid). Terwijl het arrestatieteam werd opgeroepen, reed er een voertuig weg vanaf de woning.

Voertuig Doorzocht en Bestuurder Aangehouden

Het desbetreffende voertuig werd enkele minuten later, met hulp van een agent van de Zeehavenpolitie, aangetroffen. Bij de doorzoeking van het voertuig werden meerdere zakken met wit en bruin poeder gevonden. De bestuurder werd direct gearresteerd. Kort daarna werd een tweede persoon die het pand verliet ook aangehouden.

Inval en Vondst van Drugslab

Na aankomst van het arrestatieteam en de TPE, werd de woning doorzocht. Hoewel er geen personen meer aanwezig waren, troffen de agenten een grote hoeveelheid drugsgerelateerde middelen aan.

Forensisch Onderzoek in Volle Gang

Nadat de woning door de brandweer was gecontroleerd op giftige stoffen, kon het forensisch team samen met het LFO (Landelijk Forensisch Opsporingsteam) de woning betreden voor verder onderzoek. Het onderzoek is momenteel nog in volle gang.