Verdachte mishandeling vrouw met fles op straat in Utrecht meldt zich na vrijgeven beelden

In Utrecht heeft zich een verontrustend incident voorgedaan waarbij een 20-jarige vrouw werd mishandeld door een andere vrouw, die haar aanviel met een fles op de Oudegracht.

Het slachtoffer liep hierbij ernstige verwondingen in haar gezicht op, samen met een hersenschudding. Na verspreiding van de beelden van de verdachte via het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld en sociale media, heeft een 23-jarige verdachte uit Utrecht zich gemeld bij de autoriteiten en is zij aangehouden.

Gebeurtenis op de Oudegracht

Het incident vond plaats toen het slachtoffer, in gezelschap van een vriendin, over de Oudegracht liep richting de Potterstraat. Gedurende hun wandeling werden ze herhaaldelijk lastiggevallen en uitgescholden door een groep, vermoedelijk gerelateerd aan de verdachte.

Het slachtoffer sprak de groep aan, waarna de verdachte haar dreigend benaderde met een fles. Hierop escaleerde de situatie en werd het slachtoffer herhaaldelijk geraakt door de verdachte met de fles, met ernstige verwondingen tot gevolg, zowel voor haar als voor haar vriendin.

Verdachte Meldt Zich

Na verspreiding van de beelden van de verdachte via Bureau Hengeveld en sociale media, heeft de verdachte zich gemeld bij de autoriteiten. De 23-jarige vrouw uit Utrecht werd verhoord en vervolgens aangehouden.