© Pexels / Pixabay

Vrouw rapper Tory Lanez die 10 jaar zit voor schietpartij vraagt scheiding aan na jaartje huwelijk

De vrouw van rapper Tory Lanez, Raina Chassagne, heeft na een jaar huwelijk de scheiding aangevraagd, melden verschillende Amerikaanse media.

De 31-jarige rapper zit momenteel een gevangenisstraf van tien jaar uit.

Huwelijk en Gezinsleven

Lanez trouwde op 25 juni 2023 met Raina Chassagne. Samen hebben zij een zevenjarige zoon, Kai’lon. Volgens het tijdschrift PEOPLE wil Chassagne nu de volledige voogdij over hun zoon, gezien de huidige detentie van Lanez.

Incident met Megan Thee Stallion

De Canadese rapper schoot in de zomer van 2020 bij een huisfeest in Los Angeles artieste Megan Thee Stallion in haar voet. Lanez bekende schuld bij zijn veroordeling in augustus vorig jaar. Megan Pete, zoals Megan Thee Stallion eigenlijk heet, moest na het incident geopereerd worden aan haar voet. In de rechtbank verklaarde Pete dat ze “langzaam, maar zeker” aan het genezen was, maar dat ze “nooit meer de oude” zou worden.

Veroordelingen

Naast het schietincident werd Lanez ook veroordeeld voor het bezit van een illegaal wapen en onbezonnen gebruik van dat wapen. Deze misdaden hebben bijgedragen aan zijn tienjarige gevangenisstraf.

De scheidingsaanvraag van Raina Chassagne voegt een nieuwe dimensie toe aan de reeds complexe situatie rond Tory Lanez, die nu zowel zijn carrière als zijn persoonlijke leven in tumult ziet.