Vermoorde hoogbejaarde 91-jarige vrouw in woning, TGO doet onderzoek

Halverwege vrijdagochtend werd een 91-jarige vrouw door een familielid dood aangetroffen in haar woning aan de Midakkers in Eersel.

De omstandigheden waaronder zij werd gevonden wijzen op een mogelijk misdrijf. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is ingezet om het incident te onderzoeken en roept getuigen op zich te melden.

Eerste Reactie en Onderzoek

Een gealarmeerde huisarts, die de situatie verdacht vond, schakelde de politie in. Forensisch rechercheurs en een forensisch arts voerden een eerste onderzoek uit, wat aanleiding gaf tot een uitgebreider vervolgonderzoek. Hierbij werden sporenonderzoek verricht en de situatie nauwkeurig in kaart gebracht. Tegelijkertijd spraken andere politiemensen met omwonenden tijdens een buurtonderzoek.

Misdrijf Aangenomen

Alle bevindingen leidden ertoe dat de politie in de loop van de middag aannam dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek in de woning zal vandaag nog geruime tijd doorgaan en waarschijnlijk ook een deel van zaterdag in beslag nemen.

Oproep aan Getuigen

De politie deelt op dit moment geen verdere details over de aangetroffen situatie en het onderzoek. Iedereen die mogelijk meer informatie heeft over het incident wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie.