Tweetal gearresteerd voor steekpartij in café Almelo

De politie heeft op maandag 8 juli twee mannen gearresteerd in verband met een steekpartij in een café aan de Grotestraat in Almelo.

Het incident vond plaats op zaterdag 18 mei. De verdachten zijn een 43-jarige man en een 46-jarige man, beiden uit Enschede. De mogelijkheid van verdere aanhoudingen is niet uitgesloten.

Steekincident in Café

Op 18 mei rond 23.10 uur ontving de politie een melding van een steekpartij in een café aan de Grotestraat. Bij aankomst troffen agenten een 47-jarige man uit Almelo aan die ernstig gewond was geraakt. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Onderzoek en Aanhoudingen

De politie startte direct een onderzoek naar de toedracht van het incident. Dit leidde op maandagochtend tot de aanhouding van twee mannen uit Enschede. Het onderzoek naar de exacte omstandigheden en motieven achter de steekpartij is nog in volle gang.

Mogelijke Verdere Aanhoudingen

Hoewel er al twee verdachten zijn opgepakt, sluit de politie niet uit dat er meer aanhoudingen zullen volgen. Het onderzoeksteam is nog druk bezig met het verzamelen van bewijs en het horen van getuigen om een volledig beeld van het incident te krijgen.