Lichaam vrouw gevonden in Roosendaal, politie gaat uit van misdrijf

Op zaterdagavond 27 juli 2024 om 18.45 uur werd de politie gealarmeerd over een overleden vrouw in een woning aan de Wilhelminastraat in Roosendaal.

De melding kwam van een vrouw die vreesde dat een familielid in de woning was overleden. Meerdere agenten gingen onmiddellijk naar de locatie om onderzoek te doen.

Aanhouding van Bewoner

Op het moment dat de politie arriveerde, meldde de bewoner van de woning zich aan het bureau. Dit bleek een man te zijn die samen met een kind in de woning woonde. De agenten betraden de woning en vonden het levenloze lichaam van een vrouw. De man werd ter plaatse aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw. Het gaat om een gezin bestaande uit de man, de vrouw en het kind.

Onderzoek en Huidige Status

De politie heeft een gedetailleerd onderzoek gestart naar de omstandigheden rond het overlijden. Op dit moment wordt er rekening gehouden met de mogelijkheid van een misdrijf. Voor het kind zijn de nodige zorginstanties ingeschakeld. De verdachte is in verzekering gesteld en heeft beperkingen opgelegd gekregen. Dit betekent dat hij uitsluitend met zijn advocaat mag communiceren en er geen verdere inhoudelijke informatie over de zaak naar buiten wordt gebracht.

Volgende Stappen

Het onderzoek naar de dood van de vrouw is nog in volle gang, en de politie werkt nauw samen met de betrokken instanties om de omstandigheden en de mogelijke betrokkenheid van de verdachte volledig te onderzoeken.