© Pexels / Pixabay

Amerikaanse vrouw vastgebonden met ketting aangetroffen in bos India

In een bos in India is een Amerikaanse vrouw vastgebonden aangetroffen aan een boom.

Lalita Kayi, een vijftigjarige Amerikaanse vrouw, is aangetroffen door herders in een bos in Maharashtra. Ze was vastgebonden aan een boom met een ketting en verkeerde in een uitgeputte toestand. De vondst gebeurde een week geleden, maar werd pas afgelopen vrijdag bekendgemaakt.

Ontdekking en Hulpverlening

De herders kwamen op het geschreeuw van Kayi af en waarschuwden de politie. Agenten hebben de ketting doorgezaagd om haar te bevrijden. De vrouw vertoonde tekenen van extreme vermoeidheid en was dringend hulpbehoevend.

Gezondheidstoestand en Overbrenging

Kayi vertoont symptomen die wijzen op een psychische stoornis en is inmiddels overgebracht naar een psychiatrische kliniek voor verdere verzorging en behandeling.

Verklaring en Onderzoek

Volgens een briefje dat Kayi aan de politie heeft overhandigd, zou haar echtgenoot haar hebben vastgebonden en verlaten. De politie is momenteel op zoek naar haar man om de omstandigheden van de zaak te onderzoeken.

Persoonlijke Bezittingen

Bij Kayi werden contant geld, een telefoon, haar paspoort en een Indiase identiteitskaart aangetroffen. Ze heeft volgens de politie al ongeveer tien jaar in India gewoond. De autoriteiten blijven de zaak onderzoeken terwijl Kayi in de kliniek wordt verzorgd.