Man vastgebonden door brute overvallers met stormram en politiekleding

In de vroege uren van woensdag 8 mei heeft een gewelddadige overval plaatsgevonden aan de Ridderspoorstraat in Rotterdam-Zuid. Rond 01:30 uur drongen drie mannen de woning binnen van een 61-jarige Rotterdammer. Ze hebben het slachtoffer tegen zijn wil vastgehouden en de woning doorzocht, waarbij ze sieraden van het slachtoffer hebben gestolen.

Methode en Vlucht

De verdachten, die deels in politiekleding waren gekleed, maakten gebruik van een stormram om toegang tot de woning te krijgen.

Na het vasthouden van het slachtoffer, verlieten ze het pand via de 2e Balsemienstraat en gingen verder naar de Rozemarijnstraat. Hier zou een zwart voertuig hebben staan wachten voor hun vlucht naar de Violierstraat.

Oproep aan Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk informatie hebben over deze overval of camerabeelden kunnen leveren van de straten Ridderspoorstraat, 2e Balsemienstraat, Rozemarijnstraat of Violierstraat. Uw informatie kan van groot belang zijn voor het onderzoek naar deze ernstige zaak.

Contactinformatie

Als u informatie heeft of camerabeelden kunt verstrekken, neem dan contact op met de politie. Uw medewerking kan helpen bij het vinden van de verdachten en het oplossen van deze zaak.