Man aangehouden in onderzoek dode vrouw Groningen na vrijgeven foto’s en identiteit

Op dinsdagochtend 13 augustus heeft de politie een overleden vrouw aangetroffen in een woning aan het Linnaeusplein in Groningen.

Het slachtoffer is geïdentificeerd als een 58-jarige vrouw uit Groningen. De ontdekking heeft geleid tot een uitgebreid onderzoek naar de omstandigheden rondom haar overlijden.

Onderzoek Gestart

De politie heeft onmiddellijk een onderzoek opgestart om de oorzaak van het overlijden vast te stellen. Dit omvat zowel forensisch onderzoek in de woning als een buurtonderzoek om mogelijke getuigen en aanvullende informatie te verzamelen.

Zoektocht naar Verdachte

In het kader van het onderzoek richtte de politie zich op een 56-jarige man uit Groningen, die mogelijk betrokken zou zijn bij het overlijden van de vrouw. Deze verdachte werd voor het laatst gezien op 13 augustus om 07:20 uur bij een pinautomaat aan de Oosterhamrikkade in Groningen.

Beschrijving en Verplaatsing

De verdachte droeg op het moment van zijn laatste waarneming een blauw t-shirt met een lichte opdruk, een donkere lange broek, en witte schoenen. Hij vertrok op een scooter, die later in de buurt van Vries werd aangetroffen.

Aanhouding

De verdachte werd diezelfde dag nog in de buurt van Vries aangehouden en wordt momenteel vastgehouden voor verhoor. Het onderzoek naar de exacte toedracht van het overlijden en de rol van de verdachte in deze zaak is nog in volle gang.