© Crime-Nieuws.nl

Tweetal krijgt klappen en trappen tegen hoofd bij zware mishandeling Den Haag

Op donderdagavond 15 augustus vond er een ernstige mishandeling plaats op de Stationsweg in Den Haag.

Tijdens het incident, dat rond 21.35 uur plaatsvond, raakten twee personen gewond. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Verwondingen door Mogelijke Ruzie

Volgens de eerste informatie zou de mishandeling mogelijk zijn voorafgegaan door een ruzie. Eén van de slachtoffers werd daarbij meerdere malen tegen het hoofd geslagen en geschopt. Het tweede slachtoffer liep ook verwondingen aan het hoofd op. Beide slachtoffers zijn na het incident met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

Oproep aan Getuigen

Op het moment van het incident waren er meerdere mensen aanwezig in de omgeving van de Stationsweg. De politie wil graag in contact komen met deze getuigen om een beter beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd. Iedereen die informatie heeft, wordt verzocht om zich te melden bij de politie.

Hulp bij het Onderzoek

Getuigen kunnen een cruciale rol spelen in het onderzoek naar deze mishandeling. Als u iets heeft gezien of gehoord dat kan helpen bij het onderzoek, neem dan contact op met de politie via de bekende kanalen.