Verdachte aangehouden in onderzoek gedode vrouw in appartement Oss

Vrijdagmiddag 16 augustus werd een 84-jarige vrouw dood aangetroffen in haar appartement aan de Beethovengaarde in Oss.

De politie houdt rekening met de mogelijkheid van een misdrijf. Later die nacht werd een 61-jarige man uit Veghel aangehouden als verdachte.

Ontdekking en Politieonderzoek

De politie werd ingeschakeld door familieleden die geen contact konden krijgen met de vrouw. Bij binnenkomst in het appartement vonden de agenten het lichaam van het slachtoffer. Het eerste onderzoek suggereert dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

Team Grootschalige Opsporing in Actie

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) onder leiding van de officier van justitie is gestart met een onderzoek naar de omstandigheden van de dood van de vrouw. Forensische specialisten hebben sporenonderzoek uitgevoerd binnen en buiten de woning, terwijl agenten buurtbewoners hebben ondervraagd en camerabeelden hebben bekeken. Het onderzoek zal waarschijnlijk ook een deel van zaterdag in beslag nemen.

Aanhouding en Verdere Onderzoek

Tijdens het onderzoek kwam een verdachte in beeld. Deze 61-jarige man uit Veghel werd in de vroege ochtend van zaterdag 17 augustus in zijn woning aangehouden en is sindsdien in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Verdere details over het onderzoek worden momenteel niet gedeeld.

Oproep aan Getuigen

De politie vraagt getuigen die mogelijk iets hebben gezien of iets vreemds hebben opgemerkt in de buurt van de Beethovengaarde om zich te melden. Uw informatie kan van cruciaal belang zijn voor het onderzoek.

Het onderzoek naar de dood van de 84-jarige vrouw wordt met de hoogste prioriteit voortgezet. De politie doet er alles aan om de zaak op te lossen en de omstandigheden van het overlijden te achterhalen.