10 kilo plakken hasj en ruim 13.000 euro cash gepakt bij invallen drugshandel

In een recente operatie heeft de Italiaanse politie in de regio Castelli Romani, nabij Rome, een aanzienlijke hoeveelheid hasj en contant geld in beslag genomen.

Tijdens de inval werden 10 kilogram plakken hasj en meer dan €13.000 aan contanten aangetroffen. Drie personen zijn gearresteerd in verband met deze drugsoperatie.

Details van de Operatie

De politie voerde een gecoördineerde actie uit in meerdere panden in de regio, wat resulteerde in de ontdekking van de hasj en het geld. De gevonden partij drugs werd verstopt in verschillende delen van de woningen, terwijl het contante geld vermoedelijk afkomstig is van de verkoop van de drugs.

Gevolgen en Verdere Acties

De drie aangehouden verdachten worden verdacht van betrokkenheid bij drugshandel en zullen binnenkort voor de rechter verschijnen.

Deze actie is onderdeel van een bredere strijd tegen drugshandel in de regio en benadrukt de inzet van wetshandhavers om de distributie van illegale substanties te bestrijden. De politie zet haar onderzoek voort om mogelijke andere betrokkenen en netwerken te identificeren.