Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Drie doden bij schietincident op school in Bosnië

Op een middelbare school in Sanski Most, ongeveer 250 kilometer ten noordwesten van Sarajevo, vond onlangs een tragisch schietincident plaats. Het gebeurde tijdens een vergadering van schoolmedewerkers.

Dodelijke Slachtoffers

Bij de schietpartij kwamen drie medewerkers om het leven: een secretaresse, een directeur en een lerares Engels. Het is een verschrikkelijke tragedie voor de schoolgemeenschap en de betrokken families.

De Schutter en Zijn Acties

De dader was de conciërge van de school. Na de fatale schoten op de medewerkers probeerde hij zelfmoord te plegen, maar raakte zwaargewond aan zijn hoofd en werd naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is ernstig.

Motief en Onderzoek

De schutter zou onenigheid hebben gehad met de schoolleiding, maar het exacte motief en verdere details van het incident zijn nog niet volledig bekend. Onderzoekers proberen de achtergrond en oorzaak van de aanval te achterhalen.

Tijdstip en Impact

Het incident vond plaats tijdens de zomervakantie, waardoor er op dat moment geen lessen waren en studenten niet aanwezig waren op school. Desondanks heeft de gebeurtenis een enorme impact gehad op de lokale gemeenschap en de schoolgemeente.