Verdachte aangehouden voor schietpartij met zwaargewonde in Rotterdam

De Rotterdamse politie heeft een verdachte aangehouden voor een schietpartij met een zwaargewonde.

Op maandagavond 19 augustus 2024 omstreeks 18.30 uur heeft een schietincident plaatsgevonden op de Sluiskreek in Rotterdam, waarbij een 27-jarige man uit Rotterdam zwaargewond raakte.

Het slachtoffer werd op straat gereanimeerd door de hulpdiensten en daarna naar het ziekenhuis overgebracht. De verwondingen zijn ernstig, maar er zijn geen verdere details over zijn toestand vrijgegeven.

Verdachte Aangehouden

Op woensdagmiddag 21 augustus 2024 heeft de politie een doorbraak in het onderzoek aangekondigd. Een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden en wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident.

De verdachte werd in Rotterdam-Zuid gearresteerd. Het onderzoek naar het voorval gaat door en de politie is nog steeds op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie kunnen bieden over het incident.

Oproep aan Getuigen

De politie roept getuigen op om zich te melden om te helpen bij het verder ophelderen van de zaak. Eventuele informatie die kan bijdragen aan het onderzoek is van groot belang. Verdere details over het motief en de omstandigheden van het schietincident worden nog onderzocht.