© Instagram

Gewonden bij schietincident op straat in Amsterdam

Op woensdagavond rond 22.30 uur ontving de politie meerdere meldingen van een schietincident aan het Markelerbergpad in Amsterdam.

Ter plaatse troffen agenten een gewonde man aan, die direct naar het ziekenhuis is overgebracht. Naast het slachtoffer raakten twee andere personen gewond door rondvliegend glas, veroorzaakt door de schoten. Deze personen zijn ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel en hoefden niet naar het ziekenhuis.

Forensisch Onderzoek en Zoekactie

Na het incident heeft de Forensische Opsporing de plaats van het misdrijf onderzocht en verschillende sporen veiliggesteld, waaronder meerdere hulzen. Ondanks een intensieve zoekactie in de omgeving, zijn de verdachten nog niet aangehouden. De politie heeft direct een onderzoek gestart naar het schietincident.

Oproep aan Getuigen

De politie roept mensen die getuige zijn geweest van het schietincident, of die andere relevante informatie hebben, dringend op om contact op te nemen. Hun verklaringen kunnen cruciaal zijn voor het opsporen van de daders en het oplossen van deze zaak.

Dit schietincident heeft de buurt opgeschrikt en de politie doet er alles aan om de verdachten te vinden en verdere escalatie te voorkomen. Getuigen worden verzocht om zich te melden bij de politie, zodat de betrokkenen snel opgespoord kunnen worden.