Gevluchte man gezocht na doelbewust aanrijden bekenden op motor

In de vroege uren van zondagmorgen heeft een automobilist opzettelijk een motor aangereden op de kruising van de Baroniebaan en de Bredaseweg in Breda.

Beide inzittenden van de motor, een man en een vrouw, raakten hierbij gewond. De verdachte is na het incident gevlucht en wordt nog door de politie gezocht.

Aanrijding op de Baroniebaan

Het incident vond plaats op zondag 25 augustus 2024 rond 03:00 uur. De politie ontving een melding van een aanrijding tussen een auto en een motor op de kruising van de Baroniebaan met de Bredaseweg. Toen de hulpdiensten arriveerden, troffen zij de twee gewonde motorrijders aan. De slachtoffers konden nog aangeven dat ze opzettelijk waren aangereden door iemand die zij kenden.

Direct Onderzoek Gestart

De politie startte onmiddellijk een onderzoek op de plaats van het ongeval. Tijdens het onderzoek werd een kentekenplaat gevonden die afkomstig bleek te zijn van de betrokken auto. Kort daarna werd het voertuig leeg aangetroffen op de Professor Gimbrèrelaan. De politie heeft de identiteit van de verdachte inmiddels vastgesteld en roept hem op zich zo snel mogelijk te melden op een politiebureau.

Oproep aan Verdachte en Getuigen

De politie benadrukt dat het in het belang van alle betrokkenen is dat de verdachte zichzelf meldt, wat veel tijd en middelen kan besparen. Getuigen die mogelijk iets hebben gezien of informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

Het onderzoek naar de opzettelijke aanrijding is in volle gang en de autoriteiten zetten alles op alles om de verdachte snel te vinden en de zaak verder op te lossen.