Politie onderzoekt explosie bij woning Amsterdam en zoekt getuigen

In de nacht van zondag 25 augustus op maandag 26 augustus heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam.

De explosie vond plaats rond 2.30 uur, waarbij een harde knal werd gehoord. Kort daarna ontstond er een brand in de woning. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar de politie onderzoekt de zaak grondig.

Bewoners in Veiligheid Gebracht

Op het moment van de explosie waren er twee personen aanwezig in de woning. De brandweer kon hen snel in veiligheid brengen. Hoewel zij ter plaatse door ambulancepersoneel werden gecontroleerd op eventueel letsel, was ziekenhuisopname niet nodig. De politie heeft sporen van explosieven aangetroffen en onderzoekt de toedracht van de explosie.

Getuigen Gezocht

De politie doet een dringende oproep aan getuigen en omwonenden die mogelijk iets verdachts hebben gezien of gehoord rond het tijdstip van de explosie. Ze zijn ook op zoek naar camerabeelden van deurbelcamera’s, dashcams, of andere beveiligingscamera’s in de omgeving. Getuigen kunnen cruciale informatie verschaffen die kan bijdragen aan het oplossen van dit incident.

Iedereen met relevante informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dit onderzoek is van groot belang om de veiligheid in de buurt te waarborgen en om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de explosie.