Man aangehouden in onderzoek naar meerdere aanrandingen in Weert

Op maandagavond heeft de politie een 33-jarige man uit Weert aangehouden, die wordt verdacht van meerdere aanrandingen in Weert.

De verdachte wordt specifiek gelinkt aan incidenten die maandagochtend plaatsvonden op de Suffolkweg en Korenmolen. De aanhouding volgt op een dringende Burgernet-melding die maandagmorgen werd verspreid.

Opsporingsonderzoek

Na de meldingen van de aanrandingen heeft de politie onmiddellijk actie ondernomen en een opsporingsonderzoek gestart. De intensieve zoektocht leidde uiteindelijk tot de arrestatie van de verdachte. De politie benadrukt echter dat het onderzoek nog niet is afgerond en dat zij de komende dagen verder zullen onderzoeken of er nog andere incidenten zijn die met de verdachte in verband kunnen worden gebracht.

Doel van de Aanhouding

De politie hoopt dat de aanhouding van de verdachte bijdraagt aan het verminderen van de onrust die mogelijk in de gemeenschap is ontstaan door de aanvallen. Het onderzoek naar de volledige omvang van de verdachte’s activiteiten blijft echter doorgaan.

Verdere Informatie en Contact

Buurtbewoners en andere personen met relevante informatie worden aangespoord om contact op te nemen met de politie, om zo mogelijk verdere incidenten te voorkomen en te helpen bij het onderzoek.