© Instagram

Arrestatieteam pakt verdachte na schietpartij met gewonde hond

Een 32-jarige man uit Beek en Donk is vandaag door een arrestatieteam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een mogelijk schietincident aan de Pater Vogelsstraat.

Tijdens het incident zou een hond gewond zijn geraakt. De politie onderzoekt momenteel de feiten rondom het incident.

Vermoedelijk Schietincident in Beek en Donk

Rond kwart voor 11 vanochtend werden agenten opgeroepen naar de Pater Vogelsstraat na een melding van een schietincident. In eerste instantie werd gerapporteerd dat er een hond doodgeschoten zou zijn.

Bij aankomst bleek de hond echter gewond, maar nog in leven. Het dier is direct naar de dierenarts gebracht voor behandeling. De politie onderzoekt momenteel de oorzaak van de verwondingen en of er daadwerkelijk is geschoten.

Arrestatie en Huiszoeking

Na het incident vluchtte de verdachte zijn woning in. Een arrestatieteam werd ingezet om de man uit zijn woning te halen, waarna hij werd gearresteerd. Tijdens de daaropvolgende huiszoeking trof de politie diverse wapens aan, waaronder een luchtdrukwapen. Alle aangetroffen wapens zijn in beslag genomen.

Onderzoek naar de Feiten

De politie zet het onderzoek voort om de exacte toedracht van het incident vast te stellen en om te bepalen of er daadwerkelijk is geschoten. De verwondingen van de hond worden hierbij ook nader onderzocht om de oorzaak te achterhalen. Verdere details worden later bekendgemaakt naarmate het onderzoek vordert.