VIDEO: Criminelen in Audi RS3 gezocht na schot bij overval Arnhem

Op de avond van 16 februari 2024 vond een gewelddadige overval plaats aan de H. van Kolstraat in Arnhem.

De politie is op zoek naar informatie over de verdachten en roept getuigen op zich te melden.

Details van de Overval

Rond 23.00 uur hoorden de bewoners van het huis een hard geluid op de trap. Een overvaller richtte een pistool op hen door een kier in de deuropening. De bewoonster belde direct 112 terwijl haar vriend probeerde de dader te achtervolgen.

Schot op Straat

Buiten hoorde de vriend een schot, maar hij raakte niet gewond. Later vond de politie een kogelhuls, maar er zijn geen specifieke aanwijzingen voor een motief. Het is mogelijk dat de overvallers zich hebben vergist in het adres.

Gevolgen voor het Gezin

De overval heeft aanzienlijke gevolgen gehad voor het gezin. De bewoonster kon maandenlang niet werken, en het gezin is opgelucht dat hun dochter niet thuis was tijdens de overval.

Verdachten

De politie zoekt vier personen in verband met de overval. Drie van hen zijn op camerabeelden vastgelegd. Eén man droeg een lange gewatteerde jas en grove zwart-witte schoenen. De vierde verdachte bestuurde vermoedelijk een auto die betrokken was bij de overval.

Auto en Verzoek om Informatie

De overvallers reden in een Audi RS3 of A3 Sportback. De politie vraagt mensen om informatie over de bestuurder van deze auto op 16 februari. Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven.