Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Gewonde en auto gesloopt bij vechtpartij met hamer in Den Haag, politie zoekt getuigen

Op donderdagavond 29 augustus heeft er rond 20:45 uur een gewelddadige vechtpartij plaatsgevonden aan het Rijswijkseplein in Den Haag. Hierbij raakte een 43-jarige man gewond, en een auto werd vernield met een hamer.

De politie heeft een 51-jarige man aangehouden in verband met het incident en is momenteel bezig met een onderzoek naar de exacte toedracht.

Ruzie Mondt Uit in Geweld

Volgens de eerste berichten ging aan de vechtpartij vermoedelijk een ruzie vooraf. De situatie escaleerde snel, waarbij een man gewond raakte en aanzienlijke schade aan een voertuig werd toegebracht. De politie heeft de verdachte kort na het voorval kunnen arresteren, maar de omstandigheden rond het incident zijn nog niet volledig opgehelderd.

Oproep tot Getuigen

De politie roept getuigen op zich te melden om het onderzoek te ondersteunen. Bent u getuige geweest van de vechtpartij of heeft u beeldmateriaal van het incident, bijvoorbeeld van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcams? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

De politie hoopt met behulp van getuigenverklaringen en beeldmateriaal snel meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies heeft plaatsgevonden op het Rijswijkseplein die avond.