Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Tientallen op Mysteryland gestolen telefoons gevonden in Tiel door Find-my-iPhone app

In Tiel hebben politiemensen onlangs 33 telefoons aangetroffen, waaronder een toestel dat werd getraceerd via de Find-my-iPhone-app.

De vondst kwam nadat een benadeelde haar verloren telefoon had opgespoord. De telefoons zijn in een tas gevonden, vermoedelijk afkomstig van zakkenrollers die actief waren tijdens het evenement Mysteryland.

Mogelijke Herkomst

De aangetroffen telefoons worden vermoedelijk beschouwd als de buit van zakkenrollers die tijdens het festival opereerden. Tot nu toe zijn er geen verdachten aangehouden in deze zaak. Het is nog niet bekend hoe de telefoons precies werden verzameld of wie verantwoordelijk is voor de diefstallen.

Terugkrijgen van je Telefoon

Als je je telefoon tijdens Mysteryland kwijt bent geraakt, kun je digitaal aangifte doen via deze link. Na het doen van aangifte kun je contact opnemen met de politie in Tiel (politie-eenheid Oost-Nederland) om te regelen hoe je je telefoon kunt terugkrijgen, indien deze tussen de 33 gevonden toestellen zit. Het is handig om je IMEI-nummer bij de hand te hebben om je toestel gemakkelijker te identificeren.