Politie zoekt getuigen en beelden na explosie Beverwijk

Op zondagavond 1 september rond 21.50 uur werd de rust in Beverwijk verstoord door een explosie bij een woning aan de Glenn Millerlaan.

De explosie richtte aanzienlijke schade aan de voordeur van de woning aan. Gelukkig raakte niemand gewond, maar het incident heeft tot grote bezorgdheid geleid in de buurt.

Politieonderzoek en Getuigenoproep

De politie was snel ter plaatse en heeft direct sporen veiliggesteld om de oorzaak van de explosie te achterhalen. Een onderzoek is ingesteld om te achterhalen wat er precies is gebeurd en wie verantwoordelijk is voor dit incident. De politie roept getuigen die iets verdachts hebben gezien of gehoord rond het tijdstip van de explosie op om zich te melden. Alle informatie kan cruciaal zijn voor het onderzoek.

Oproep aan de Gemeenschap

De explosie heeft de gemeenschap van Beverwijk geschokt. De politie benadrukt het belang van samenwerking met de lokale bevolking om het onderzoek vooruit te helpen.

Iedereen die mogelijk camerabeelden of andere relevante informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Hun bijdrage kan essentieel zijn om de verantwoordelijken voor deze gevaarlijke daad op te sporen en te berechten.

De politie blijft het incident met prioriteit behandelen en zal verdere updates geven zodra er meer informatie beschikbaar is.