Viertal zonder vaste woonplaats gepakt met 100 kilo harddrugs na tips Meld Misdaad Anoniem

De politie heeft op maandag 2 september vier verdachten aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij drugshandel en -productie.

Tijdens de operatie werd 100 kilo aan verschillende soorten synthetische drugs aangetroffen. Dit alles kwam aan het licht na meerdere meldingen die de afgelopen maanden via de wijkagent en Meld Misdaad Anoniem binnenkwamen, betreffende verdachte locaties in Arnhem en Elst.

Meldingen van buurtbewoners

Bewoners in de betreffende gebieden maakten melding van verdachte activiteiten, waaronder een zoete geur, veel bezoek op ongebruikelijke tijden, en intensieve activiteiten in de avonduren. Deze signalen wekten voldoende verdenking op om de politie ertoe te bewegen een uitgebreid onderzoek te starten.

Aanhoudingen en verdere stappen

Tijdens controles op maandag, vonden doorzoekingen plaats in een woning aan de Marxsingel in Arnhem en een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg in Elst. Hierbij werden vier verdachten aangehouden: een 25-jarige man, twee 34-jarige mannen, en een 37-jarige man. Geen van hen had een vaste woon- of verblijfplaats.

De politie heeft aangegeven dat er mogelijk meer aanhoudingen zullen volgen als onderdeel van het vervolgonderzoek. De aangetroffen drugs zijn inmiddels vernietigd.