Vier tieners aangehouden voor ontvoering man in Rotterdam

Op maandagavond zijn vier tieners uit Almere aangehouden op verdenking van ontvoering.

De tieners, in de leeftijden van veertien, vijftien, zeventien en achttien jaar, worden ervan beschuldigd een zestigjarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats te hebben ontvoerd in Rotterdam.

Het incident vond plaats in de avonduren van 3 september 2024. De politie kreeg melding van een verdachte situatie waarbij het voertuig van de tieners werd gezien met de ontvoerde man aan boord. Het voertuig werd later die avond door de politie in Amsterdam onderschept en tegengehouden.

De vier tieners zitten momenteel vast. Het motief voor de ontvoering is nog onbekend. De autoriteiten zijn bezig met een uitgebreid onderzoek om meer duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden van de ontvoering en de redenen achter de daad. Tot nu toe blijft het onduidelijk wat de tieners van plan waren met de man nadat ze hem naar Amsterdam hadden gebracht.

Het onderzoek naar de zaak is nog in volle gang, en de politie hoopt binnenkort meer informatie te kunnen verstrekken over het motief en de verdere gang van zaken.