Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Weldoener verrast David Neres met nieuw horloge en excuusbrief na roof Rolex van 100K

Maurizio Marinella, een weldoener uit Napels, heeft David Neres verrast met een nieuw horloge en een excuusbrief namens de inwoners van Napels.

Neres, een voormalig speler van Ajax, werd recent beroofd na een gewapende overval bij het stadion van zijn club Napoli. Tijdens de overval werden twee mannen gezien die de ruit van zijn auto insloegen en dreigden met een pistool, waardoor Neres zijn Rolex-horloge ter waarde van 100.000 euro moest afstaan.

Motivatie van de weldoener

Marinella, die zowel de stad Napels als de club Napoli waardeert, was diep geraakt door de overval en voelde de noodzaak om een gebaar van goede wil te maken.

In een poging om de schade te herstellen en de goede naam van zijn stad te verdedigen, stuurde hij een nieuw horloge uit zijn collectie naar Neres en schreef hij een excuusbrief namens alle Napolitanen.

Reactie van Marinella

Marinella benadrukte dat de overval een pijnlijke ervaring was en dat Napels een stad is die bekend staat om zijn passie en emotie. Hij sprak zijn verontwaardiging uit over de aanval en gaf aan dat dergelijk gedrag onacceptabel is in zijn stad.

Met zijn gebaar hoopt Marinella een positieve impact te maken en de negatieve ervaring te verzachten.