Foto ter illustratie. © Pexels

Gewapende overval op tabakszaak in Rotterdam, dader voortvluchtig

Op donderdagavond 19 september vond er een gewapende overval plaats op een tabakszaak aan de Krabbendijkestraat in Rotterdam. Hoewel er niemand gewond raakte, liet het incident het winkelpersoneel geschrokken achter.

De politie heeft een onderzoek gestart en is op zoek naar de dader.

Dader vlucht na overval

Rond 21.00 uur betrad een man in donkere kleding de tabakswinkel. Onder dreiging van een wapen dwong hij het personeel om geld af te staan. Nadat hij het geld had buitgemaakt, vluchtte de man te voet in de richting van de Tholenstraat. De aanwezigen in de winkel bleven fysiek ongedeerd, maar waren zichtbaar aangeslagen door de gebeurtenis.

Politie roept op tot hulp

De politie is volop bezig met het onderzoek naar de overval en roept getuigen op om zich te melden. Heeft u iets verdachts gezien rond de Krabbendijkestraat of in de omgeving van de Tholenstraat? De politie vraagt iedereen met informatie over de dader of het incident om zich te melden via de gebruikelijke kanalen.

Veiligheid en alertheid

Dit incident benadrukt het belang van alertheid, vooral in de buurt van winkels en andere commerciële locaties in de avonduren. De politie blijft de veiligheid van de buurt monitoren en zal maatregelen treffen om dit soort incidenten in de toekomst te voorkomen.