© Instagram

Inval op woonwagenkamp uit tv-serie ‘Bij Ons Op Het Kamp’ in Eindhoven

De politie heeft onlangs een grootschalige inval gedaan op een woonwagenkamp in Eindhoven, dat bekend staat uit de tv-serie Bij Ons Op Het Kamp.

Bij deze inval zijn vijf mannen gearresteerd. De inval is onderdeel van een lopend onderzoek naar harddrugs, waarbij meerdere woonwagens en voertuigen zijn doorzocht.

Vijf mannen gearresteerd tijdens politieactie

Tijdens de politieactie zijn vijf mannen opgepakt. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij criminele activiteiten in verband met de handel in harddrugs. De politie heeft na de arrestaties de verdachten afgevoerd voor verder verhoor. Het onderzoek naar hun precieze betrokkenheid is nog gaande, en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Realitysterren Liesbeth en Gijs betrokken

Opvallend is dat de camper van Liesbeth en Gijs, bekende gezichten uit de tv-serie Bij Ons Op Het Kamp, eveneens doorzocht en in beslag genomen is. Liesbeth en Gijs waren prominente deelnemers aan de realityserie die het leven op het kamp portretteerde. De politie heeft hun camper met behulp van een takelwagen meegenomen voor verder onderzoek.

Onderzoek naar harddrugs

De politie heeft bevestigd dat de inval deel uitmaakt van een breder onderzoek naar de handel in harddrugs. Meerdere woonwagens zijn doorzocht, evenals de in beslag genomen camper van Liesbeth en Gijs. Tot nu toe heeft de politie geen verdere details vrijgegeven over de gevonden goederen of mogelijke drugsgerelateerde bewijzen.

Takelwagen ingezet voor afvoer van camper

Om de camper van de realitysterren af te voeren, zette de politie een takelwagen in. Het voertuig werd in beslag genomen, samen met andere spullen waarvan de aard nog niet is onthuld. De politie blijft echter terughoudend over wat er precies in beslag is genomen en in welke mate dit bijdraagt aan het onderzoek naar de criminele activiteiten op het kamp.

Over de tv-serie Bij Ons Op Het Kamp

De realityserie Bij Ons Op Het Kamp werd uitgezonden op RTL en toonde het leven van de woonwagenbewoners op het kamp. Liesbeth en Gijs waren enkele van de bekendste deelnemers en genoten landelijke bekendheid door hun deelname aan de serie.