120 nieuwe aanklachten tegen Sean ‘Diddy’ Combs wegens seksueel misbruik

Rapper Sean Combs, beter bekend als Diddy, ziet zich geconfronteerd met 120 nieuwe aanklachten wegens seksueel misbruik.

Een team van advocaten staat op het punt om deze aanklachten officieel in te dienen.

Arrestatie in New York

Vorige maand werd Diddy in New York gearresteerd op verdenking van mensenhandel, dwang tot seksuele handelingen en het leiden van een criminele organisatie. De arrestatie zorgde voor veel opschudding binnen de muziekwereld.

Ontkenning van beschuldigingen

De rapper heeft alle beschuldigingen stellig ontkend. Hij blijft volhouden dat hij onschuldig is en dat de aanklachten ongegrond zijn.

Vastzitten tot rechtszaak

Diddy zit momenteel vast en zal op 9 oktober voor de rechter verschijnen. Volgens de aanklager vormt hij een gevaar voor zijn omgeving, wat een belangrijke reden is voor zijn detentie.

Hoger beroep

In de tussentijd is Diddy in hoger beroep gegaan tegen zijn detentie. Zijn advocaten proberen zijn vrijlating te bepleiten, maar de uitkomst hiervan is nog onzeker.

Slachtoffers van verschillende leeftijden

De vermeende slachtoffers zijn mannen en vrouwen die destijds tussen de 9 en 38 jaar oud waren. Dit benadrukt de ernst van de beschuldigingen.

Aanklachten beslaan 20 jaar

De beschuldigingen tegen Diddy gaan terug tot een periode van maar liefst twintig jaar. Het onderzoek naar deze zaken lijkt zeer uitgebreid en complex.

Aanklachten in meerdere steden

De aanklachten tegen de rapper worden in meerdere steden ingediend, waaronder New York, Los Angeles en Miami. Dit geeft aan dat de zaak een brede geografische reikwijdte heeft en mogelijk meerdere rechtszaken met zich mee zal brengen.