© Crime-Nieuws.nl

Aanhouding in Brussel voor vergisontvoering en geweldsincidenten gelinkt aan 1899 kilo cocaïne

De politie heeft in verband met het onderzoek naar een vergisontvoering en geweldsincidenten gelinkt aan cocaïne, een verdachte aangehouden.

Vorige week donderdag is in Brussel een 42-jarige man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij het bezorgen van dreigbrieven in ondere andere Alblasserdam. Ook wordt hij verdacht van het plegen van een misdrijf uit de Opiumwet. De verdachte stond voor beide feiten internationaal gesignaleerd.

De man wordt naast het bezorgen van de dreigbrieven rond de geweldsincidenten ook verdacht van betrokkenheid bij de vergisontvoering in Cruquius op 5 augustus dit jaar. Daar werd een man meegenomen door ontvoerders in een Mercedes. Het slachtoffer bleek per vergissing te zijn ontvoerd en was niet het doelwit.

In verband met het lopende onderzoek kunnen verder geen mededelingen worden gedaan. In verband met de vergisontvoering en geweldsincidenten zaten al meerdere verdachten vast. Het onderzoek loopt nog en meer aanhoudingen worden op dit moment niet uitgesloten.