Aanhoudingen en gewonden bij huisartsenpost na schietpartij in Vlissingen

De politie heeft drie verdachten aangehouden na een schietpartij in Vlissingen.

Agenten stelden afgelopen nacht rond 2.00 uur een onderzoek in na meldingen van getuigen dat er geschoten zou zijn in de omgeving van de Lammensstraat. Tijdens het onderzoek bleek dat er inderdaad geschoten was. Een woning werd vervolgens afgezet met linten voor verder onderzoek door onder meer de forensische opsporing.

Bij de huisartsenpost hadden zich inmiddels twee personen gemeld met verwondingen die mogelijk het gevolg waren van dit incident. Het ging om een man van 23 uit Goes en een man van 25 jaar uit Vlissingen. Beide mannen zijn door de politie aangehouden omdat zij ervan worden verdacht betrokken te zijn bij het schietincident.

Rond 03.00 uur werd door agenten in de Irislaan in Vlissingen een voertuig aan de kant gezet. De bestuurder van deze auto was een 21-jarige man uit Koudekerke. Ook deze man is aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij in of bij de woning in Vlissingen.

Op de A58, ter hoogte van Etten-Leur, is eveneens een man aangehouden die mogelijk betrokken zou zijn bij het incident. Hij bleek er echter niets mee te maken te hebben en is weer in vrijheid gesteld. Het onderzoek naar de schietpartij is in volle gang en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.