Aanhoudingen voor in elkaar slaan en schoppen meisje in park in Rotterdam

De politie heeft in een onderzoek naar een vechtpartij in een park in Rotterdam drie verdachten aangehouden. Van de mishandeling zijn beelden gemaakt en online gedeeld.

In de video online is te zien hoe het slachtoffer omver wordt getrokken en geschopt en geslagen door een groepje meiden. Het geweldsincident zou hebben plaatsgevonden in het Zuiderpark in Rotterdam.

De politie heeft het filmpje ook onder ogen gekregen en een onderzoek ingesteld. In eerste instantie wist de politie niet om wie het ging maar na onderzoek kwamen ze uit bij een 15-jarige meisje uit Rotterdam. Zij ging na de ruzie voor behandeling wel naar het ziekenhuis, maar hoefde niet te blijven. Het slachtoffer deed pas later aangifte bij de politie.

Hierna begon een onderzoek naar de verdachten. Inmiddels zijn er drie verdachten aangehouden en als verdachte gehoord. Het gaat om drie meiden van 14, 18 en 18 jaar afkomstig uit Rotterdam. Het meisje van 14 jaar is voorgeleid aan de rechter commissaris en is geschorst. De andere twee verdachten zijn na verhoor heengezonden.