Drugsdealers gepakt met acht kilo cocaïne in Groningen

Vrijdagmiddag 27 juni heeft de politie in Groningen op het Sontplein vier mannen aangehouden bij een drugsdeal. Bij de actie werd beslag gelegd op acht kilogram, vermoedelijk, cocaïne. Daarnaast werd ruim 20.000 euro contant geld aangetroffen en in beslag genomen. Twee verdachten zitten nog vast.

Agenten op het Sontplein dat een man in een auto een tas aan een andere man gaf. Die ging er vervolgens vandoor. De man, een 29-jarige Amsterdammer, werd staande gehouden. Hij bleek meerdere kilo’s vermoedelijk cocaïne bij zich te hebben.

De auto van waaruit de tas werd overhandigd was weggereden en werd bij Groningen-Zuid door de politie aan de kant gezet. De drie inzittenden, een 43-jarige man uit Rotterdam, een 33-jarige man uit Hoogezand en een 45-jarige man van Curaçao werden aangehouden. In de auto werd ruim 20.000 euro aan contant geld gevonden.

Naar aanleiding van de aanhoudingen werd in een woning aan de Ossehoederstraat in Groningen een huizoeking gedaan. Daar werd nog een hoeveelheid cocaïne gevonden. In totaal werd acht kilo vermoedelijk cocaïne gevonden en in beslag genomen. Ook het geld is in beslag genomen eveneens drie auto’s. Het onderzoek loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl