Advocatenkantoor Custos waarschijnlijk in brand gestoken

Maandag 25 februari heeft er vroeg in de ochtend, rond 04.00 uur, een brand gewoed in advocatenkantoor Custos aan de Markt in Waalre. Het kantoor is van Marcel Senders, hij werd vorige week nog beschoten door een fietser toen hij in zijn auto zat. Of dit allemaal met elkaar te maken heeft wordt onderzocht door de politie.

Rond 04.00 uur kwam er melding binnen bij de meldkamer van een brand in een pand aan de Markt in Waalre. Brandweerlieden hadden de brand al vrij snel geblust en onder controle.

Omdat er vermoedens zijn van mogelijke brandstichting heeft de technische recherche een uitgebreid onderzoek ingesteld. Daaruit zal moeten blijken of de brand is aangestoken, wat waarschijnlijk zo is, of een ander oorzaak heeft.

Saillant detail is dat het advocatenkantoor aan de Markt van Marcel Senders is. Hij stond de inmiddels geliquideerde Aran de Jong bij in zijn strafzaak. Vorige week werd de raadsman nog onder vuur genomen toen hij in zijn auto zat. Of de brand daarmee te maken heeft is vooralsnog niet duidelijk.

Bron: Politie