Agent in burger schakelt al kruipend overvaller uit met meerdere kogels

Een gewapende overvaller is door een agent in burger neergeschoten in een winkel in Brazilië. De agent schoot al kruipend kogels in de overvaller.

In de video is te zien hoe afgelopen zondag een stel gewapende overvallers een winkel binnen zij gestormd. De daders bedreigden alle aanwezigen en probeerden kassalades buit te maken. Eén van de overvallers probeerde iedereen onder controle te houden maar bleek geen match te zijn voor een agent in burger die ook toevallig aanwezig was.

Op de bewakingsbeelden is te zien hoe de man op een gegeven moment gaat kruipen om uit het zicht van de overvaller te blijven. De crimineel ziet de man niet staan tot hij meerdere kogels in zijn lichaam geschoten krijgt. Terwijl de agent in burger de 18-jarige overvaller overmeesterd gaan zijn partners in crime er snel vandoor.

[fvplayer src=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Agent-in-burger-schakelt-al-kruipend-overvaller-uit-met-meerdere-kogels.mp4″ splash=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Schermafbeelding-2018-05-14-om-12.01.07.png” width=”568″ height=”320″]