De agressieve wielrenner die werd gezocht voor de mishandeling van drie personen in het Drentse Zijen, heeft zich gemeld bij de politie. Het gaat om een 59-jarige man uit de gemeente Noordenveld. Hij is aangehouden.

De politie was vandaag op zoek naar een agressieve wielrenner die drie personen zou hebben mishandeld. Dit gebeurde na een aanrijding. De slachtoffers filmden het incident en zetten de video op Facebook.

Op de Oude Norgerweg week een 31-jarige vrouw uit met haar auto voor een wielrenner. Die deed dat niet en beschadigde haar spiegel. Toen de bestuurster en een passagier de man confronteerden ging hij helemaal door het lint. Hij zou de auto hebben geschopt en de mensen hebben mishandeld. Vervolgens ging hij ervandoor.

“Vandaag zijn mijn man, dochter en ik in elkaar geslagen door een zeer agressieve man op de oude norgerweg tussen zijen en peest. Mijn man ligt nu in het ziekenhuis en de politie is een grote zoekactie in de omgeving begonnen. Een oproep via burgernet heeft ook niet geholpen de man te vinden. Nu is mijn dochter zo slim geweest haar 2e aanval van deze man te filmen. Let niet op haar taalgebruik. De man zal willicht in de omgeving van peest – zijen – wonen of ergens op de camping staan. Hij is goed te zien op de film dus misschien dat iemand hem herkent”, aldus het slachtoffer op Facebook.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl