© US Army (public domain) via Wikimedia Commons

Ali B beroofd van Rolex bij gewapende overval in Almere

Ali B is met zijn chauffeur overvallen bij zijn woning in Almere.

Dat laat de 40-jarige rapper weten via social media. De daders sloegen donderdagavond toe bij de woning van Ali B in Almere. De overval vond op straat plaats. Met de rapper zelf en zijn gezin gaat het goed heeft hij laten weten. ‘Die mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik dacht: hoe eerder je het geeft, hoe eerder je er vanaf bent’, aldus Ali Bouali.

De rapper zelf geeft niet aan wat de overvallers hebben buitgemaakt. Volgens onze bronnen zou het gaan om een Rolex-horloge. Ali B zelf benadrukt dat hij vanwege het onderzoek van de politie verder niets kan zeggen en geen interviews of commentaren zal geven inzake de overval. ‘Ik laat de politie zijn werk doen’.

De gewapende overval vond rond 21.15 uur plaats. Na de melding zijn agenten met spoed ter plaatse gegaan. De overvallers zijn na de beroving in een auto op de vlucht geslagen. Er is nog gezocht in de omgeving maar niemand werd aangetroffen. Eerder werd collega rapper Lil Kleine van een horloge beroofd. In zijn geval ging het om een gouden Patek Philippe.