overval quote 500 lid jos koster, jos koster overval, overval villa vught, horloges inbraak villa quote 500, sparrendaalseweg vught overval, sparrendaalseweg overval vught, woning overval quote 500, quote 500 overval vught
Cartier horloge buitgemaakt bij overval op villa in Vught.

Arrestatie in Den Haag voor overval op villa Quote-500 lid in Vught

In het onderzoek naar de woningoverval op Quote-500 lid Jos Koster heeft de recherche een 32-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Bij de overval op zondagavond 28 februari 2016 drongen twee mannen de villa van het ouder echtpaar binnen en bedreigden de bewoners. Er werden onder meer sieraden en dure horloges buitgemaakt.

Het onderzoeksteam schakelde meerdere keren de hulp van het publiek in door aandacht te vragen voor de zaak in opsporingsprogramma’s en social media. Dit heeft geleid tot meerdere tips maar niet tot oplossing van de zaak.

Uitgebreid onderzoek van de recherche bracht de politie bij de nu opgepakte Hagenaar. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid. Het onderzoek naar de overval loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.