Dinsdag 9 juli heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een 29-jarige Eindhovenaar. Begin mei werd het slachtoffer dood aangetroffen in een auto in Waalre.

Beide mannen, een 31-jarige man uit Eindhoven en een 32-jarige man uit Valkenswaard, werden vroeg in de morgen van hun bed gelicht. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De recherche doet momenteel in twee huizen onderzoek, waarbij gezocht wordt naar (technische) sporen die voor het onderzoek van belang kunnen zijn. De mannen worden er van verdacht mogelijk betrokken te zijn geweest bij de dood van de Eindhovenaar. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Op donderdag 2 mei werd het stoffelijk overschot van het slachtoffer aangetroffen in een auto,op de Vlasrootlaan in Waalre. Het slachtoffer bleek te zijn doodgeschoten. Een tem grootschalige opsporing startte direct een onderzoek wat heeft geleid tot de twee aanhoudingen van vandaag. Het onderzoek loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Bron: Politie