Lijntjes cocaïne © crime nieuws

Arrestaties in onderzoek naar handel in cocaïne

Vrijdagavond en zaterdagochtend heeft de politie zes mannen aangehouden in een onderzoek naar de handel in cocaïne. 

De politie was een onderzoek gestart inzake het dealen van cocaïne. Rond 20.3o uur vrijdagavond werden aan de Ambachtsherenlaan in Yerseke twee mannen aangehouden op verdenking van het kopen van cocaïne. De verdachten zijn een 30-jarige man uit Yerseke en een 28-jarige man uit Kapelle.

Rond 23.00 uur werd door de politie op de Nieuwendijk in Vlissingen een 23-jarige man uit Wolphaartsdijk aangehouden. Bij hem werd harddrugs aangetroffen en in beslag genomen.

Naar aanleiding van deze aanhoudingen werden diezelfde nacht rond 02.15 uur op de Grote Markt in Goes drie mannen aangehouden toen ze een horecapand verlieten. Eén van de aangehouden mannen is een 29-jarige Rotterdammer. Hij wordt door politie en justitie gezien als hoofdverdachte en wordt verdacht het op grotere schaal dealen van cocaïne. De andere verdachten zijn een 28-jarige man uit Roosendaal en een 33-jarige man uit Vlissingen.

In twee woningen van de hoofdverdachte heeft de politie huiszoekingen gedaan. Hier werden een aanzienlijk geldbedrag, harddrugs en een klein vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. Alle aangehouden verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor. Het onderzoek naar de handel in cocaïne loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

© crime nieuws
© crime nieuws